Loc de joacă modern inaugurat astăzi în cartierul Obor

Loc de joacă modern inaugurat astăzi în cartierul Obor

Reprezentanţii Executivului Primăriei Municipiului Giurgiu, cei ai Asociaţiei Cordis Mundi Braşov, dar şi mai mulţi locuitori din cartierul Obor au fost prezenţi astăzi, 17 iulie, la inaugurarea unui loc de joacă. Spaţiul a fost amenajat zilele trecute de către municipalitate, iar echipamentele de joacă din dotare, în valoare de circa 10.000 de euro, au provenit dintr-o sponsorizare făcută de asociaţia braşoveană.
La momentul inaugural, edilul şef, Nicolae Barbu a mulţumit sponsorilor şi declarat că Primăria Giurgiu are inclusă în planul de investiţii construirea a zece spaţii de joacă pentru copii, în zece cartiere din oraş, dar şi un proiect individual destinat Parcului Alei. “Sper să treacă repede de procedura legală şi să poată fi amenajate cât mai repede, pentru ca cei mici să beneficieze şi pe parcursul acestei vacanţe de locurile respective”, a spus primarul Nicolae Barbu.
Complexul de joacă cuprinde trei structuri de leagăne, două căsuţe cu tobogan şi două balansoare destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 11 ani şi a fost amenjat prin respectarea normelor în vigoare. Şi pentru ca întreg ansamblul să devină unul atractiv, atât pentru copii cât şi pentru adulţi, angajaţii de la Spaţii Verzi au făcut curăţenie generală în acest loc, au cosit iarba, au tuns arbuştii şi au plantat mesteceni.
Pentru a fi prevenite faptele antisociale, distrugerea şi vandalizarea obiectelor de mobilier şi a echipamentelor de joacă, locul respectiv va fi supravegheat de agenţii Poliţiei Locale Giurgiu.

Ultima modificare: 17.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Bilantul Politiei Locale in primele doua saptamani ale lunii Iulie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.